miércoles, 23 de mayo de 2012

Enganxa't al ganxet al Carmel

ENGANXA’T AL GANXET és un projecte intergeneracional que pretén recuperar la pràctica del ganxet i altres manualitats i tècniques artesanals organitzar per l'espai jove Boca Nord.Pretén reunir dones de diferents generacions a les places i carrers del barri del Carmel. Fomenta un pràctica de dimensió artística, tradicional, sociocultural, de gènere i, auto-sostenible. L'objectiu final és afavorirles relacions intergeneracionals fomentant la participació de grups joves i establir les bases perquè l'activitat pugui desenvolupar autònomament per iniciativa dels participants.

La pràctica del ganxet ha tornat al nostre context contemporani, ocupant un nou lloc a lesciutats, ajuntant-se a les pràctiques d'oci que acompanyen les noves tendències. El ganxet ha pres volum, noves formes, associant-se amb el disseny i la moda, el "do it yourself", activitats de grup i socialització i sostenibilitat.


Enganxa't al ganxet - Trobades de Ganxet I ALTRES crafts al Carmel són trobades de participació lliure que durant la primavera i l'estiu es realitzaran en diferents espais del barri com la Plaça Pastrana o la Rambla del Carmel. Cada trobada tindrà un centre d'interès en diferents tècniques de ganxet i una temàtica específica. Comptaran amb el suport d'un tallerista que ajudarà en les diferents tècniques i de material específic per al desenvolupament de l'activitat.
 


Llanes Katia colabora amb aquesta activitat.


Entre els objectius d'aquesta iniciativa hi ha afavorir l'ús de places i altres espais públics del Carmel a partir de la pràctica del ganxet, apropar a nous públics la pràctica tradicional del ganxet des d'una visió actual i econòmica.
També es vol afavorir l'intercanvi intergeneracional entre el públic més jove i els veïns/es del barri que practiquen habitualment aquesta tècnica o fomentar la trobada sòcio-cultural a partir d'una pràctica tradicional que ja ha estat motora en altres èpoques.

Programes i dates:


Dissabte 26 maig
10h30 - 13h30
Plaça Pastrana
Ganxet per a principiants
Tallerista: Aviv.

Dissabte 30 juny
10h30 - 13h30
Plaça Pastrana
Amigurumi
Tallerista: Aviv.

Dissabte 14 juliol
(especial Festes Majors del Carmel)
10h30 - 13h30
Plaça Pastrana / Rambla Carmel
Acció de la guerrilla del ganxet (donarem més informació en breu a través d'una convocatoria en aquest blog i en el del Boca Nord).


Com arribar-hi:
Metro
L5 El Carmel.
Autobús: 10, 39, 19, 86, 87
Boca Nord c/C/ Agudells 37-45 08032 Barcelona
Tel. 93 429 93 69


Crochet blanket.

Share/Bookmark

2 comentarios:

  1. hola soy montse ramirez y quisiera saber si son gratuitos??

    ResponderEliminar
  2. Hola, es una actividad gratuita. El mail de contacto es: ana@bocanord.org

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...