lunes, 5 de mayo de 2014

Al mes de maig Tallers Oberts de BarcelonaAquest mes de maig es celebra Tallers Oberts, una activitat impulsada per l'A-Fad (l'associació d'artistes i artesans del FAD).

Els artistes i artesans de Barcelona obren el seus tallers al públic i també s'organitzen moltes activitats com ara concerts, tallers, visites guiades... És una bona oportunitat per coneixer creadors de la ciutat i veure on i com treballen.
A la web de Tallers Oberts podeu descarrer-vos els mapes dels tallers que hi participen i on us rebràn encantats. Hi participen els barris de Ciutat Vella, Gràcia, Sarrià, Poble Sec i Poble Nou.


Aquestes són les dates:
-Poble Sec: 9/10/11 de Maig
-Ciutat Vella: 16/17/18 de Maig
-Sarrià: 24/25/26 de Maig
-Gràcia i Poblenou: 24/25 de Maig

Paral·lelament demà dimarts 6 de maig a les 19.30h s'inaugura l'exposició Síntesi 2014, una mostra col·lectiva amb una selecció dels participants dels Tallers Oberts al Centre d'Art Santa Mònica. La mostra es podrà veure fins l'1 de juny i també hi ha artistes i artesans invitats de tot Catalunya.
Durant els Tallers Oberts han organitzat un concurs a Instagram on podreu guanyar un lot de productes de Casa Piera.

És molt fácil, seguiu @afad_associacio a l'Instagram i pujeu les vostres fotos de Tallers Oberts a l'Instagram (màxim 5 fotos) amb l'etiqueta #TallersOberts. Hi ha temps fins el 31 de maig. Al juny es donarà a coneixer el guanyador i podrà anar a recollir al premi al FAD.Share/Bookmark

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...